Wil je een gezellige en creatieve workshop met vriendinnen, collega’s of een vrijgezellen dag? Dan zit je hier goed!

Wij organiseren graag voor jullie een gezellige sieradenworkshop met een home made high tea. Wij nemen jullie graag mee in jullie creatieve proces. Aan het eind gaan jullie naar huis met een sieraad dat bij jou past. 

Hebben jullie andere wensen of ideeën? Wij denken graag met jullie mee over de invulling van de workshop. Heb je zelf een geschikte locatie of wil je van onze locatie gebruik maken, wij bespreken graag de mogelijkheden. 

 

Workshop Brons

Sieradenworkshop met een heerlijk home made gebakje en thee 32,00 euro p.p. Deze workshop is ook mogelijk voor kleinere groepen.

 

Workshop Zilver

Sieradenworkshop met een heerlijk home made gebakje en thee 36,00 euro p.p. Deze workshop is ook mogelijk voor kleinere groepen.

 

Workshop Goud

Sieradenworkshop met een heerlijke home made high tea, zoet en hartig en onbeperkt verse thee.

Vanaf 6 personen 52,00 euro p.p.

Vanaf 12 personen 42,00 euro p.p.

 

Workshop Diamant

Sieradenworkshop met een heerlijke home made high tea, zoet en hartig en onbeperkt verse thee. Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met edelstenen en eventueel kunnen we in gaan op de werking van de stenen. De prijs van de edelstenen komt bij de prijs. Dit zal variëren tussen de 10,00 en 20,00 euro, afhankelijk van de steen/stenen die je kiest.

Vanaf 6 personen 52,00 euro p.p.

Vanaf 12 personen 42,00 euro p.p.

 

Kinderfeestjes

Naast workshops voor volwassenen organiseren wij ook hele gezellige en creatieve kinderfeestjes. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij hebben hier een prachtige folder voor gemaakt, die we graag naar je toe sturen. Ook hier kun je weer kiezen uit workshop met of zonder high tea.

 

Ben je enthousiast? Neem dan gerust contact met ons op! 

info@maliefs.nl 

06-10228092

Tot dan!