Mosagaat Green

Categorieƫn

Beschrijving

Prachtige lange handgeknoopte ketting van Mosagaat kralen met een Kamamba Jaspis hanger. Deze ketting is prachtig om te combineren met Wikkelarmband panter green (zie foto).

Agaat (Mos)

Mosagaat kan een groene, witte, roze, bruine of rode kleur hebben.

De mosagaat heeft een aardende en stabiliserende werking. Het brengt je lichaam, ziel en geest in een evenwichtige en natuurlijke toestand. Mosagaat helpt je om tot rust te komen, zodat je weer bij jezelf kunt komen. Mosagaat kan helpen bij angsten, nervositeit en stress.

Ben je zwanger? Dan heeft deze steen een positieve invloed op de ontwikkeling van de baby en kan je helpen bij de bevalling.

Jaspis ( Kambaba)

Deze steen verhoogt het bewustzijn en maakt vrolijk, waardoor je een connectie voelt met de aarde. Bij het dragen van de steen ben je meer in het nu. Eldariet wekt goed op de longen, daarnaast kun je de steen ook dragen om je vruchtbaarheid te bevorderen. De steen werkt helend op de spijsvertering, ontgiften en psychische en fysieke klachten. De steen wordt ook wel gebruikt voor mensen met Parkinson. Deze steen werkt bij straling van mobiele telefoons, WIFI en andere elektrische apparaten.