Jaspis Breccie

59.95

Beschrijving

Handgeknoopte ketting van Jaspis kralen in prachtige bruin tinten. Aan de ketting hangt een hanger van versteend hout. Een plaatje voor om je nek.

De armband is los verkrijgbaar bij de ketting. Zie webshop armbanden.

Versteend hout met Jaspis Breccie kralen.

Versteend hout

Versteend hout is een beauty van een steen, deze steensoort kunnen verschillende aardetinten en schakeringen hebben. Voel je jezelf soms wat uit balans? Dan helpt deze steen om je te verbinden met jezelf en jezelf te accepteren zoals je bent. Je voelt je meer verbonden met je leefomgeving, de aarde en je afkomst. Ben je best creatief aangelegd, maar raak je soms teleurgesteld in je eigen creatieve proces? Versteend hout stimuleert jouw creatieve vermogen, om jouw ideeën vorm te geven en te laten groeien. Merk je dat je concentratie soms laag is? Met deze steen houd je meer de focus en de concentratie vast.

Jaspis Breccie kralen

Deze steen zet je in je kracht en helpt je om door te zetten. Een conflict? Draag deze steen en je kunt beter voor jezelf opkomen en je bent minder bang om het conflict aan te gaan.

Het is een goede beschermsteen voor negatieve energieën en straling. Last van je spijsverteringsorganen of je hormoonstelsel? Deze steen helpt ondersteunend, daarbij brengt hij het zenuwstelsel in evenwicht en geeft een extra impuls aan het immuunsysteem.