Geen categorie

# Maliefs 2.0
Herken je dat, dat je jezelf soms afvraagt waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Wat vind ik hiervan? Wat vind ik belangrijk en waar word ik blij van?
Zo verging het ons ook… Werk, gezin, sport.. we gingen mee in de tred van het leven.
En daar was Corona, alles kwam letterlijk tot stil stand, geen sport, geen verplichtingen, huiswerk en je eigen werk tegelijk managen…. En dan ga je wandelen, skeeleren, hardlopen om de corona kilo’s nog enigszins de baas te blijven… Tijd om na te denken, samen te lachen en te evalueren…
Dat is wat wij gedaan hebben… Wat hebben we de afgelopen jaren, sinds de start van Maliefs, mooie dingen mogen doen. Workshops, high tea, fairs, en mooie creaties voor mensen mogen maken met als uitschieter de Margriet winterfair en de Crea doe beurs.
Kleur, uniek, betekenis, troost en liefde zijn allemaal ingrediënten die wij willen behouden en waar wij van genieten en energie van krijgen… toch willen we deze begrippen in onze sieraden verder gaan uitdiepen..
Betekenis aan je sieraad geven om een geliefde te herdenken of om te ervaren welke helende eigenschappen edelstenen en mineralen kunnen bevatten. Mooie momenten en waardevolle herinneringen vastleggen in een sieraad, waardoor het uniek en persoonlijk is voor jou…
Daarnaast zijn wij bezig geweest om een vaste ruimte te creëren, waar wij onze workshops kunnen houden en u kunnen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.
Wij hopen dat wij jullie mogen ontvangen bij onze workshops, in onze webshop of tijdens het maken van een persoonlijke creatie..

Liefs
Mariëlle en Herma
Maliefs
Creative Things